ET SPRINGBRÆT TIL
EN VERDEN AF MULIGHEDER

Vil du have en hverdag, hvor den faglige speeder er i bund, hvor du hver dag skal arbejde med mennesker, og hvor din udvikling aldrig står stille? Så er detailhandelsuddannelsen det helt rigtige valg for dig.

Med detailhandelsuddannelsen bliver din rygsæk fyldt op med en kombination af faglig viden og praktisk erfaring. Det giver dig et solidt springbræt til en spændende karriere, hvor alt kan ske, og intet er givet på forhånd. På uddannelsen får du et bredt kendskab til salg og service. Du lærer at drive en butik, præsentere varerne på den helt rigtige måde og at skabe unikke købsoplevelser. 

Du vælger selv den retning, du har lyst til at gå, og derfor kan din karriere se ud på mange forskellige måder, hvor kun dine ambitioner sætter grænsen. Vil du med på rejsen? 

Shoe 2 (3)

GØR DIN INTERESSE TIL DIN KARRIERE

Som en del af detailhandelsuddannelsen kan du vælge mellem forskellige specialer. Det betyder, at du kan målrette din karriere til lige præcis dét, du interesserer dig allermest for.

Du kan f.eks. vælge at styrke dine kompetencer inden for dekoration, markedsføring eller e-handel. Måske har du ambitioner om at blive selvstændig eller tage skridtet videre og blive chef for hele butikken.

Uanset hvilke drømme du har, giver detailhandelsuddannelsen dig kompetencerne og erfaringerne, der bringer dig tættere på dem.

Mulighederne er mange. Det handler blot om at gribe dem.

Læs mere om uddannelsen

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

mode

beauty

indretning

dagligvarer

sport

håndværk

isenkram

Rectangle 6 2

DET, DER DRIVER DIG, DRIVER DIN KARRIERE

INTERESSER

INTERESSER

I MORGEN ER ET NYT FAG

Der findes flere forskellige specialer og masser af forskellige profiler. Du kan vælge salgsassistent, digital handel, convenience, retail manager, blomsterdekoratør og dekoratør.

Læs mere om specialerne

Rectangle 13

FÅ MERE PÅ OPLEVEREN

En uddannelse i detail er vejen til mange forskellige jobs. Her kan du hente inspiration til forskellige karrieremuligheder. Også dem du ikke kender i forvejen. 

Læs mere om dine karrieremuligheder

Rectangle 12

SAMMENHOLD GØR MESTER

Du er aldrig alene om at skabe de gode resultater. I detailbranchen samarbejder vi og støtter hinanden. Og så har vi det sjovt imens.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang 

Rectangle 17
Rectangle 10 2

GØR SAM[-]ARBEJDE TIL SAMMEN[-]HOLD

SAMMEN[-]HOLD

SAMMEN[-]HOLD

Orange

FAGLIGHED

Detailhandelsuddannelsen er dit fundament for faglige ambitioner og personlig udvikling. Din rygsæk bliver fyldt med faglig viden og praktisk erfaring, der gør dig i stand til at drive en butik og skabe unikke købsoplevelser inden for dét område, du interesserer dig for. Det er dit springbræt ud i en verden af muligheder.

FÆLLESSKAB

Detailhandelsuddannelsen er meget mere end blot fag, opgaver og timer. Her bliver du en del af et fællesskab, hvor samarbejde bliver til sammenhold.

FORANDRING

Verden forandrer sig, og det gør detailbranchen også. Det vi gjorde i går, skal vi måske gøre anderledes i morgen. For her står hverdagen aldrig stille, og det gør din udvikling heller ikke.

Rectangle 10 1

ET STUDIE I
MULIG[-]HEDER

UDVIKLING

UDVIKLING

All Comps Artboards 011 Generiske New Comp V2 Dcomp 6 1 3

ALTID I FORANDRING

Med detailhandelsuddannelsen får du mere end blot en uddannelse. Du åbner døren på vid gab til en fremtid, hvor du kan udforske et væld af spændende karrieremuligheder, hvad enten du er til business, kreativitet, e-handel eller ledelse. 

Her er hver dag en ny dag. Nye produkter, nye trends og nye oplevelser og udfordringer venter på dig. For når du arbejder med mennesker, varierer opgaverne, og du kan se frem til en hverdag, hvor ingen dage er ens – og aldrig som i går.

Sådan kommer du i gang