07. november 2023

Detailhandel viser styrke med sine mange muligheder

Ud af alle indstillede lærepladser i Danmark blev det til en flot andenplads til Maxi Zoo ved uddelingen af prisen for årets mest innovative læreplads.

07112023 Aarets Laereplads 61

Maxi Zoo var indstillet af deres nyuddannede salgsassistent og elev på Aarhus Business College, Melinda Hansen for at være en innovativ læreplads. Hun er i dag butiksbestyrer i Brønderslev, hvor hun blev udlært i sommer.

Det er anden gang på kun en måned, at Maxi Zoo var indstillet til en pris. Sidste måned fik en elev nemlig en fagprøvepris overrakt på Børsen i København.

Læs om fagprøveprisen 2023

07112023 Aarets Laereplads 54
Se flere nyheder
Martin Fra Daglibrugsen

24-årig hitter på nettet med sit "flove arbejde"

Martin Hovaldt Jørgensen laver TikTok-videoer om sit arbejde i Dagli’ Brugsen. Han vil være med til at ændre synet på uddannelse i detailbranchen.

Se nyhed
Bio Dhu

Vær med til at sætte endnu mere fokus på detailbranchens uendelige muligheder

Vi sætter endnu stærkere ind på eksponeringen af kampagnen ‘Altid i forandring’ med massiv outdoor indsats og biografspot.

Se nyhed
Rami Jensen

Jorden rundt med JYSK: Mød den nytiltrådte direktør Rami Jensen

JYSKs nytiltrådte direktør, Rami Jensen, har ingen planer om at ændre tilgangen med at udbrede JYSK på verdenskortet. Tværtimod.

Se nyhed
Discountheltene

Ny workplace-realityserie: Lidl er klar med ’Discountheltene’ gratis på Pluto Tv

Ny workplace-realityserie giver for første gang nogensinde danske tv-seere et unikt og ægte indblik i dagligvarebranchen.

Se nyhed