06. februar 2024

Vær med til at sætte endnu mere fokus på detailbranchens uendelige muligheder!

For snart halvandet år siden satte vi gang i tiltrækningskampagnen “Altid i forandring”, men vi er langt fra færdige. Nu øger vi kampagnens synlighed yderligere – både online og offline!

Bio Dhu

Vi sætter massivt ind med alle skyts

I februar iværksætter vi en massiv online og outdoor indsats, så målgruppen husker detailhandelsuddannelsen frem mod ansøgningsfristen til grundforløbet samt under den meget vigtige rekrutteringsperiode for virksomhederne.

Vi vil være max synlige med online annoncering på de medier, hvor de unge befinder sig.
I uge 7, 8 og 9 erobrer vi endnu engang gaderne med en massiv landsdækkende outdoor annoncering. I gennemsnit vil en million personer imellem 15-29 år blive eksponeret for vores Abribus plakater i gadebilledet, mens vi før, under og efter outdoor kampagnen indtager biograferne med et 30 sekunder spot, i de største danske byer fra uge 6-9.

I de fire uger vil minimum 430.000 personer i målgruppen blive eksponeret for vores biografreklame. Her kommer vi til at have helt særligt fokus på at sprede budskabet om det fede sociale miljø i butikkerne, vise branchens mange karrieremuligheder og fortælle om fordelene ved at lære i praksis.

Vi vil opfordre jer til at holde øje i gadebilledet og eventuelt dele på jeres kanaler, når I ser elementer af kampagnen derude. Vi holder jer opdateret løbende.

Bus Mockup

Vær med til at styrke fortællingen om detailbranchen

For at vi sammen kan styrke den positive fortælling og øge opmærksomheden på branchen, opfordrer vi jer til at tage del i kampagnen  - særligt i disse uger.

Jo flere steder, de unge møder budskaberne om detailhandelsuddannelsen spændende muligheder, jo bedre husker de den positive fortælling og uddannelsens attraktivitet - og jo større sandsynlighed er der for, at de søger ind på detailhandelsuddannelsen.

 

 

Benyt vores gratis materialer

Vi har gjort det nemt og sørget for at stille alle materialerne til rådighed.

Har du oprettet dig på vores virksomhedsside? Hop derind, og find endnu flere kampagnematerialer, bl.a. billeder, professionelle film til sociale medier og tekstmateriale. Alt til fri afbenyttelse for at hjælpe jer med rekrutteringen af elever.

Find materialer her

Vi glæder os til at se kampagnen få endnu mere liv i hele landet!

Hvis I har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er I velkomne til at kontakte os via chatten.